Išmok per kelias dienas daryti tai, ko kiti mokosi metus!

Šis kursas – tau, jei...

  • Nori nustebinti svečius

  • Nori paruošti įvairius daržovių garnyrus

  • Nori greitai ir tiksliai pjaustyti

Ko išmoksiu šiuose kursuose?

Peilių galandimas ir pjaustymo pagrindai

Išmokite, kaip tinkamai galąsti peilį ir teisingai pjaustyti įvairias daržoves bei mėsą, kad darbas būtų greitesnis ir lengvesnis.

Lašišos sūdymas ir paruošimas

Išmokite, kaip sūdyti ir paruošti lašišą įvairiems patiekalams, įskaitant tartarus ir kitus užkandžius.

Traškios tekstūros

Patieksite puikiai traškius ir skanius patiekalus, kurie džiugins ne tik skoniu, bet ir tekstūra.

Kreminės tekstūros

Išmokite, kaip pasiekti tobulo skonio ir tekstūros kremus, kurie suteiks patiekalams estetikos.

Daržovių garnyrai

Sužinokite, kaip ruošti įvairius daržovių garnyrus – nuo blanširuotų daržovių iki gruzdintų daržovių.

Tobulai iškepta mėsa

Išmokite, kaip tobulai iškepti jautienos steikus, anties krūtinėlę, naudojant tinkamas technikas ir laiką.

Maisto laikymas ir organizavimas

Sužinokite, kaip laikyti maistą šiltą ir efektyviai organizuoti darbus, ypač kai turite daugiau svečių.

Pateikimas ir dekoravimas

Išmokite, kaip estetiškai pateikti ir dekoruoti patiekalus, kad jie atrodytų kaip iš aukštos klasės restoranų.

Padažų gamyba

Sužinokite, kaip pasigaminti sodrius, aromatingus padažus prie mėsos. Gaminsime raudono vyno ir pipirinį-brendžio padažą.